VIP Обяви ДОБАВИ ПОЧИВКА ТУК !

ЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТА

Оферта № 2488 Видяна 24 пъти
Преглед на офертите от ЕКО ХОТЕЛ МОМАТА
Описание: ”Еко хотел Момата„ е сгушен сред вълшебните кестенови гори на планината и разкриващ приказна планинска гледка. На ваше разположение са три просторни апартамента с кухненски бокс и два самостоятелни балкона, дванадесет стаи с по две и три легла плюс разтегателен диван, маса, хладилник, климатик, телевизор, самостоятелен санитарен възел и тоалетни принадлежности, балкон, кабелна телевизия и безплатен интернет достъп.Стаитеса с първокласно обзавеждане.
На територията на хотела можете да намерите още: лятна градина с детски кът, луксозен и уютен ресторант с капацитет 120 места, който предлага гостоприемство и планински уют, вкусни ястия, богат избор от местни висококачествени вина.
Еко хотел Момата е разположен в подножието на планина Беласица, където се намира Природен парк „Беласица”, а част от парка са резерват „Конгуро”, екологична мрежа „Натура 2000”.
Планина Беласица с право може да бъде наречена планината на водопадите. Реките имат стръмни и скалисти дерета, които крият неподозирана красота. Великолепни малки водопади в близост до подгорските села са: Водопадите –„Лешнишки” 6,5 метра макър и малък при пълноводие има внушителен вид, „Срамежливият” – 21метра, „Каменишки”- тук има каскада от водопади, „Яворнишки”,. Крепостите „Чуката”, „Гяур калеси”, още много еко пътеки и „Самуилова крепост”- тя е една от 100-те забележителности на България и е на разстояние - 15,4 км. Град Петрич е на 10,6 км от нас, където можете да посетите- къща „Ванга” и градски исторически музей Петрич. На 1-ви януари всяка година в Петрич се провеждат традиционни кукерски /станчинарски/ игри, които са много зрелищни и забавни и са със състезателен характер. Шести май Гергьовден е празникът на гр. Петрич, който протича с празнична програма от песни, игри и празнична заря, веселието започва от предния ден. Международният фестивал „Златен Кестен” всяка година набира все по- голяма сила, провежда се през месец октомври . Местността „Рупите” е на 18 км. Това е обителта на пророчицата баба Ванга. Тук тя е построила храма „Света Петка”. „Рупите” са богати на минерално - лечебни извори. Тук се намира и загасналият вулкан „Кожух”, който е обявен за защитена територия, а също така и античното селище Хераклея-Синтика. С. Марикостиново на 23 км. Там са разположени група от 20 минерални и кални извора, те се използват за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат,периферна нервна система,гинекологичн заболявания и др. Сандански е на 34 км. там освен всички забележителности и най- благоприятния климат в страната, може да се насладите на минерални басейни пригодени за плажуване. Мелник е на 37 км, известен с Мелнишките пирамиди и многото къщи-музеи. Рожен е на 42,6 км. Там е разположен Роженският манастир, в който се съхранява една от чудотворните икони на Света Богородица. Роженският манастир също е част от списъка със забележителностите на България. Село Златолист е на 41,7 км. Там е живяла пророчицата Преподобна Стойна – в храма „Свети Георги”, наричат мястото магическо и вълшебно.
Първият град в Република Македония - град Струмица е на 45,9 км. В близост до нас са Смоларските водопади, Колешински водопад, Габровски водопад, Мокрински извори, Дойранското езеро, както и много църкви и манастири, които са част от забележителностите на Р. Македония.
Граничният пункт „Кулата” е на 27,2 км. Най- близкитят град в Гърция е Серес 70км, в близост до града е актрактивната пещера Алистрати. Вторият по големина гръцки град Солун е на 142 км. Морските им курорти в близост до нас са на следното разстояние : град Кавала- 154 км, от който с ферибот за 40 минути пристигаме на остров Тасос. Катерини- 211 км, Аспровалта- 153 км, Ставрос -158 км.
За желаещите планинари можем да организираме поход в планината с местен гид.
Гостувайки при нас, можете да посетите и да се насладите на много забележителности!!
Еко Хотел Момата се намира в село Коларово на 10 км от град Петрич. Разположен е във вековните кестенови гори на планина Беласица, поради което всяка година през месец октомври в селото се провежда традиционния фестивал на кестена, който събира участници от България, Македония и Гърция!
Удобства:
Климатик
Телевизор
Самост. Сан. Възел
Плащане с Карта
Бар
Лятна Градина
Тераса
Цена на човек: 20 лв.
ЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТАЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТАЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТАЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТАЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТАЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТАЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТАЦЕЛОГОДИШНА ОФЕРТА

За контакти и резервации:
Населено Място: Петрич
Телефон: 0882216414
Моб. Телефон: 0882216414
Изпратете запитване за тази оферта
Посетете Уеб Сайта ни
© 2020 pochivki.eu.
Всички права запазени